Preview Mode Links will not work in preview mode

De Intuïtief Plantaardig podcast


Nov 22, 2021

 

Ik spreek vandaag met Celine Vereeck, een collega diëtist en sinds kort ook officieel intuïtief eten begeleider.

 

De naam van haar praktijk is Lust en dat mag je gerust letterlijk nemen, want Celine lust niet alleen heel veel op vlak van eten, ze loopt ook over van de levenslust! En die levenslust deelt ze met veel plezier in haar consultaties waar ze haar klanten helpt een gezondere levensstijl aan te nemen, maar dan zonder regels en met heel veel zelfliefde. 

 

Tot eind dit jaar combineert ze haar zelfstandige praktijk nog met een halftijdse job als diëtist in een ziekenhuis, maar vanaf januari gaat ze 100% zelfstandig!

 

We kaarten heel veel onderwerpen aan in ons gesprek en hebben het onder andere over de combinatie van darmproblemen met intuïtief eten, de uitdaging van het werken in een ziekenhuis, haar leuke sociale media account en de marathon die ze kortgeleden liep. 

 

Want in haar vrije tijd is ze fervent loper en ook hier toont ze aan dat de principes van intuïtief eten ook hier perfect toepasbaar zijn. Voor een een aperitiefje in de zon, alles van de Zuid- Amerikaanse cultuur en hartig eten mag je haar altijd storen. En stress? Die danst ze letterlijk weg!


Celine is duidelijk een sprankelende enthousiasteling waarbij het glas altijd halfvol is en dat zal je zeker merken in ons gesprek!

 

De eerste 10 minuten van de aflevering is de klank van iets mindere kwaliteit, maar daarna wordt de storing minder, dus even doorzetten, want het ons gesprek is dat zeker waard! 

 

 

Volg Celine op instagram: @lust.celinevereeck 

De website van Celine: celinevereeck.be

Volg Charline: @intuitief_plantaardig

www.charlineadriaens.be