Preview Mode Links will not work in preview mode

De Intuïtief Plantaardig podcast


Feb 23, 2021

Silke Desaever is diëtiste & lactatiekundige in opleiding. Ze is getrouwd met Jeroen, en werd in 2019 mama van Alice.

Alice kwam er echter niet zomaar. Het duurde welgeteld 4 jaar voor Silke eindelijk zwanger was. Die lange weg inspireerde haar om wensmama’s en mama’s te coachen naar een onbezorgd en gezond leven. 

Je kan bij Silke terecht voor al je vragen voor, tijdens en na je zwangerschap. Ze schreef ook een e-boekje over hoe je je kinderen gezond plantaardig kan opvoeden. En ze is ook heel trots op haar traject Postpartum Power waarmee ze mama’s na de zwangerschap helpt om ook zichzelf de zorg te geven die ze verdienen. 

In haar vrije tijd vind je haar vooral in de natuur, in de keuken, of met haar neus boven een goed boek.

Ik vond het een heel aangenaam gesprek over hoe Silke heel natuurlijk vanuit haar eigen moeilijke ervaring energie en kracht heeft geput om andere mama’s te helpen zodat zij er niet alleen voor staan. 

Silke voedt haar dochtertje plantaardig op en past ook de principes van intuïtief eten toe in het eetpatroon van Alice en daar vraag ik haar natuurlijk ook uitgebreid naar. Er heerst immers nog wel wat onzekerheid over het idee dat je kind geen dierlijke producten laten eten, echt gezond en ongevaarlijk kan zijn. Maar Silke kan die twijfel heel goed wegnemen.

Het is duidelijk dat wat Silke doet, heel erg uitgaat van haar persoonlijke ervaring en gevoel en dat is iets dat Silke en ik wel gemeen hebben met elkaar en wat ervoor zorgde dat ik enorm genoot van ons gesprek. Hopelijk jullie ook!

 

Instagram: @dietistesilkedesaever 

Website Silke  

Website Charline: www.charlineadriaens.be

Instagram Charline: @intuitief_plantaardig