Preview Mode Links will not work in preview mode

De Intuïtief Plantaardig podcast


Jan 25, 2021

Sarah Mortelé van Bloei omschrijft zichzelf als een ware ‘viewfinder’: een beetje zoals dat onderdeel van een fototoestel om focus te leggen, maar dan als mens. Ze zoekt naar verdieping daar waar ze kan, in het contact met mensen, in de natuur, tijdens het reizen en in onderwerpen die haar interesseren.

 

De natuur is haar veilige haven, die haar tegelijkertijd energie en rust geeft. Drukke omgevingen en groepen zijn niet aan haar besteed, dus geef haar liever rustige momenten en diepgaande gesprekken.

 

Ze leeft samen met haar verloofde Korneel en haar kat Spook in Loppem waar ze werkt als psycholoog en en wandelcoach. Ze begeleidt mensen met klachten van stress, burnout en hsp.

 

In deze aflevering gaan we dieper in op hoe, waarom en wanneer zij de beslissing heeft gemaakt om veganist te worden. Hoe heeft plantaardig eten voor haar een direct merkbaar verschil heeft betekend? 

Wat de link is tussen haar wandelcoaching en plantaardig eten?

We praten ook over hoe een beginnende eetstoornis ervoor heeft gezorgd dat Sarah meer intuïtief is gaan eten, omdat een betere relatie met haar lichaam haar meer rust over eten heeft gebracht. 

We gaan dieper in op hoe emoties ons beschermen en hoe ze ons signalen geven waar we beter naar kunnen luisteren om te leren wat ze echt betekenen. Ook haar tips zijn heel erg interessant!

Je kan Sarah hier volgen:

Website: www.bloeibegeleiding.com

Instagram: @b.l.o.e.i.

 

Website Charline: www.charlineadriaens.be

Instagram Charline: @intuitief_plantaardig