Preview Mode Links will not work in preview mode

De Intuïtief Plantaardig podcast


Jan 18, 2021

Vandaag bijt Laurence Uvin van Planttribe.be de spits af en is zij de allereerste gast op de Intuïtief Plantaardig podcast! 

Laurence is vegan foodie en marketing coach. Na lang worstelen met haar eetpatroon en haar lichaam - ze was voortdurend op zoek naar hoe ze evenwichtig en gezonder kon eten - besloot ze om vegan te gaan eten en sindsdien heeft ze niet meer teruggekeken. Die switch naar een plantaardige levensstijl heeft een grote invloed op haar gehad, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Onder de naam Planttribe gaf ze - voor corona - vegan kookworkshops en brunches. Nu is ze marketingcoach en helpt ze mensen zoals ik om hun online business op te zetten. 

We hebben het in ons gesprek over haar evolutie naar plantaardig eten. Ging ze ‘cold turkey’ of was het meer een langer proces? Welke invloed had veganisme op de rest van haar leven? 

Maar we hebben het ook over intuïtief eten en hoe zij dit toepast. Want net zoals veel jonge meisjes, heeft ze in haar studentenjaren gestreden tegen haar veranderende lichaam en gewichtsschommelingen. 

Tot slot geeft ze ook nog een aantal leuke tips over wat haar heeft geïnspireerd en geholpen om plantaardig te eten. 

Geniet van ons gesprek!

Je kan Laurence hier volgen:
Website: www.planttribe.be
Instagram: @planttribe.be

Website Charline: www.charlineadriaens.be
Instagram Charline: @intuitief_plantaardig